Zowel kleine als grote bouwwerken

Heeft u net een plan laten uittekenen bij uw architect en bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer voor het metselwerk van uw nieuwe woning? Of denkt u eraan om een betonnen trap te laten bekisten? Bij mij kunt u terecht voor zowel kleine als grote bouwwerken.

Grote metselwerken

Ik sta voor u klaar voor het metselen van volledig nieuwe projecten én voor het uitbreiden van een reeds bestaand project of gebouw. Voor de volgende grote metselwerken kunt u mij steeds contacteren: 

  • Ruwbouw van een nieuwe woning en bijgebouwen Jarenlange ervaring in alle denkbare metselstijlen en een uitgebreide kennis aan metselverbanden. Of u nu een muur in ketting- of kruisverband wilt of een gevel in strekverband; ik voer deze klus voor u uit.

  • Renovatie van een oude woning Uw oude gevel(s) tijdig laten renoveren voorkomt onnodige schade in uw voeg- en metselwerk en spaart u een pak kosten uit.

  • Siermetselwerken Decoratief metselwerk

Meer weten?

Kleine metselwerken

Heeft u een klein metselproject, maar bent u zelf niet zo thuis in deze wereld? Voor de volgende kleine metselwerken sta ik graag voor u klaar: 

  • Tuinmuren en brievenbussen Een klein muurtje rondom uw terras of tussen uw tuinpaden of een gemetselde brievenbus? Ik maak het in orde voor u.

  • Garages en tuinhuizen Heeft u extra opslagruimte nodig op uw terrein? Ik metsel uw tuinhuis en/of garage.

Voegwerken

Bel mij voor het opnieuw voegen van oude gevels en voor voegwerken aan nieuwbouwwoningen. 

Betonnen trappen bekisten en gieten

Naast metsel- en gevelwerken ben ik gespecialiseerd in het bekisten en gieten van betonnen trappen. 

Zonnepanelen zonder investering

U kan ook bij ons terecht voor uw zonnepanelen zonder investering. 

Vraag gratis een offerte aan bij Algemene Bouw- en Renovatiewerken JVH voor uw metsel-, gevel-, of betonwerken!