Uw gevel als nieuw

Als metselaar sta ik in voor het voegen of opnieuw voegen van diverse soorten gevels. Ik ontferm mij over de look van uw gloednieuwe gevel, maar ik kom eveneens in actie om uw verouderde gevel een tweede leven te geven.

Gevels van nieuwbouwwoningen

Heeft u een paar weken geleden een nieuwe woning gezet en bent u klaar voor de volgende stap, het voegen van uw kersvers huis? Een woning tijdig voegen is van cruciaal belang om een lange levensduur te kunnen garanderen. 

  • Sterkte Voegwerken verstevigen uw woning.

  • Waterdichtheid Degelijke voegen vormen een noodzakelijke barrière tegen water en vorst.

  • Om esthetische redenen Een gevoegde woning nodigt veel meer uit dan een huis zonder voegen.

De dag van vandaag zijn de kleurmogelijkheden voor uw voegselwerk eindeloos. Dat maakt het dan ook niet altijd gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Ik breng enkele stalen, in de kleuren die u aanspreken, op uw gevel aan. Op deze manier krijgt u onmiddellijk een realistisch idee van hoe uw gevel eruit zal zien. Ziet u toch liever een andere kleur? Dan verwijder ik het staal en toon ik u andere opties totdat u helemaal tevreden bent

Gevelrenovatie aan reeds bestaande woningen

Wanneer de voegen van uw gevel(s) niet (meer) in goede staat zijn, kan dit tot ernstige gevolgen leiden. U loopt een groot risico op scheuren en barsten in uw muren en ook vocht zal gemakkelijk de weg naar de binnenkant van uw huis vinden. Uw gevel tijdig renoveren is dus de boodschap!

Heeft u hulp nodig bij uw voegwerken en bevindt u zich rondom Hechtel-Eksel?

Neem vrijblijvend contact op met mij.