Bouwen of verbouwen?

Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, een totaalrenovatie of een gedeeltelijke renovatie; ik breng uw metselwerken steeds tot een goed einde. Ik werk met diverse metseltechnieken en ik help u voort bij het metselen van de volgende elementen:

Renovatiemetselwerk van een oude woning

Afhankelijk van de ernst van de beschadiging van uw gevel(s) kan er van alles komen kijken bij het renoveren van uw oude metselwerk. Ik reinig uw gevel(s), voer uw voegwerken op zorgvuldige wijze uit en ik herstel uw schoorsteen indien nodig. Ook voor algemene gevelwerken kunt u mij contacteren.

Ruwbouw van een nieuwe woning of aanbouw aan een reeds bestaand pand

Bent u op zoek naar een professionele metselaar voor uw nieuwbouwwoning of droomt u van een veranda tegen uw woning aan? Ik klaar deze klus met veel plezier voor u. 

Metselen van nieuwe, kleinere panden

Ontbreekt het u aan voldoende opslagruimte op uw domein of spreekt het u aan om een eigen poolhouse te hebben naast uw zwembad? Ik metsel tuinhuisjes, garages, werkhokken, poolhouses, et cetera.

Kleine metselwerken

De finishing touch aan uw tuin geven, doet u door hier en daar een elegant tuinmuurtje te zetten of door een brievenbus te laten metselen tussen uw tuinomheining. 

Siermetselwerken

Siermetselwerk heeft een decoratieve functie. Bakstenen die uit de muur steken, vlechtingen of uitkragend metselwerk? U vraagt het maar, ik metsel het voor u.

Snelbouwstenen en façadesteen

Snelbouwstenen zijn licht, makkelijk te hanteren en hebben een hoge isolatiewaarde. Façadestenen geven extra cachet aan uw buitenmuren en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen. 

Heeft u metselwerken op de agenda staan in de provincie Limburg?

Vraag dan snel een gratis offerte aan bij alle metsel- en voegwerken JVH.